Maandag 15 juli 2019

’s Ochtends: zeskamp
Vanochtend zijn we begonnen met een groot spel: zeskamp. De kinderen streden in 12 groepjes voor de ultieme prijs: de eerste winnaars van KinderZomerSpelen 2019! Iedereen rende heel snel bij de estafette, er zijn mooie tekeningen gemaakt en is er fanatiek gesport. Een spannende strijd tussen alle groepjes. Het was een gedeelte eerste plek voor het groepje van Anne en Eline.

’s Middags: vrij spelen
Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport konden de kinderen op het beroemde hemelbed zwieren en zwaaien, met spannende potjes voetbal werd er gezweet en kinderen konden al springend basketballen. Bij creatief werd er druk geschminkt, mooie armbandjes gemaakt en mooie knutselwerkjes voor het spookhuis van vrijdag. Bij theater ging het allemaal om elkaar te leren kennen, zo hebben wij heel veel namenspelletjes gedaan. Ook was er dit jaar voor het eerst een mini-disco, met alle disco lichten aan werd er meegedanst op de bekende liedjes.

Belangrijk!
Vanwege het warme weer is het belangrijk dat de kinderen genoeg drinken mee krijgen. Neem daarom veel drinken mee. Beter te veel dan te weinig. Ook zijn er twee kraantjes waar er gedronken kan worden, of flesjes die gevuld kunnen worden!

Morgen: zwemmen
Morgen (dinsdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Woensdag: Linnaeushof
Yes, woensdag is het uitstapje naar de linnaeshof! De kaartjes zijn nog niet uitverkocht. Heb je nog geen kaartje? Dan kun je morgenochtend (dinsdagochtend) nog kaartjes kopen bij de kassa.

Wist je dat…

  • Er vandaag 171 kinderen op de KinderZomerSpelen spelen waren?
  • We dit jaar heel veel nieuwe begeleiders hebben?
  • Celine de zeskamp vandaag heel goed georganiseerd heeft?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)