Dinsdag 16 juli 2019

’s Ochtends: zwemmen

Even een lekker ochtendduik is nodig om weer een nieuwe dag te starten! Dat hebben alle kinderen ook lekker gedaan. In het diepe bad hadden wij vijf verschillende spellen, met duiken, springen, drijven en over de mat lopen. Tien teams streden tegen elkaar voor de spettertitel en dat was toch een partij spannend! Er waren namelijk drie teams met evenveel punten, namelijk Julia, Dennis en Abel. Zij moesten daarom door de band springen, dit lukte! Nog geen winnaar… dus werd het moeilijker en moesten zij duiken, helaas dook Julia net verkeerd waardoor Dennis en Abel een gedeelde 1e plek behaalden.

’s Middags: vrij spelen

Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport stond er weer een lange rij voor het hemelbed, de kinderen konden al springend basketballen. Bij creatief werd er druk geschminkt, mooie kaarten, hele enge spookjes gemaakt. Bij theater stond er een show van de eeuw! Met meer dan 10 acts werd de theaterzaal omgebouwd tot een talentenshow. Met eigen geschreven nummers, eigen bedachte dansjes en een hele gave breakdans act! De show werd afgesloten met ons eigen mini-disco.

Tip!

In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

Morgen: Linnaeushof

We verwachten iedereen om 9.30, zodat we zo snel mogelijk met de bussen kunnen vertrekken naar het Linnaeushof! Heb je geen kaartje? Dan zien we je donderdag weer!
Belangrijk om genoeg eten en drinken mee te geven, er is eventueel ook gelegenheid om iets te eten en drinken te kopen.

Wist je dat…

  • Er vandaag 171 kinderen op de KinderZomerSpelen spelen waren?
  • Ritchie maar één spelletje heeft gewonnen vandaag?
  • De KinderZomerSpelen ook een eigen Facebook pagina heeft?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)