Dinsdag 23 juli

’s Ochtends: zwemmen

Even een lekker ochtendduik is nodig om weer een nieuwe dag te starten! Al helemaal met deze hitte. In het diepe bad hadden wij vijf verschillende spellen, met grote watermeloenen, pingpong balletjes, bekers en slangen. Tien teams streden tegen elkaar voor de spettertitel en dat was toch een partij spannend! Er waren namelijk twee teams met evenveel punten voor de tweede plek, namelijk Kevin en Milo. Zij moesten daarom door de met de slang springen en droog houden, dit lukte! Nog geen winnaar… dus mochten zij met een waterpistool de watermeloen wegspuiten, die van Kevin kwam het verst en werd Kevin 2e en Milo 3e. De echte winnaar was Siran!

 

’s Middags: vrij spelen

Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport stond er weer een lange rij voor het hemelbed, de kinderen konden al springend basketballen. Bij creatief werd er druk geschminkt, mooie armbandjes met loom of viltjes, en werd er weer druk gekleid. Bij theater stond er een show van de eeuw! Met meer dan 10 acts werd de theaterzaal omgebouwd tot een talentenshow. Veel gedanst en gezongen, allemaal klaar voor de Megashow van vrijdag!

 

Tip!

In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

 

Morgen: KidzCity

We verwachten iedereen om 9.30, zodat we zo snel mogelijk met de bussen kunnen vertrekken naar het KidzCity! Heb je geen kaartje? Dan zien we je donderdag weer!
Belangrijk om genoeg eten en drinken mee te geven, er is eventueel ook gelegenheid om iets te eten en drinken te kopen.

 

BELANGRIJK

De komende week wordt het erg heet, neem daarom genoeg drinken mee. Het is belangrijk dat er heel veel gedronken wordt. Ook is er een kraantje om te drinken of flesje bij te vullen.

 

 

 

Wist je dat…

  • Er tijd was voor vrij zwemmen vanochtend?
  • Céline een roos heeft gekregen van iemand?
  • De KinderZomerSpelen ook een eigen Facebook pagina heeft?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)