Donderdag 18 juli 2019

’s Ochtends: zwemmen
Vanochtend weer een heerlijke frisse duik genomen in het zwembad. Met tien teams en 5 spellen streden de groepjes tegen elkaar met weer nieuw bedachte spellen. Weer een spannende strijd, Julia en Anne stonden samen aan kop. Helaas verloor Julia van Anne waardoor het groepje van Anne alles had gewonnen! Hierdoor werd het groepje van Julia tweede en werd Gijs derde.

’s Middags: vrij spelen
Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport werd er keihard getrapt tegen een voetbal zodat alle pionnen om zouden vallen. Of het gooien van een bal bij trefbal. Bij creatief was er een drukke planning! Er werd een heleboel gedaan en gemaakt. Je kon je eerder gekleide werkjes schilderen, er werd een mega skelet gemaakt en vleermuizen gevouwen voor het spookhuis, er werden mooie armbandjes gemaakt en er verlieten een heleboel kinderen de zaal met een prachtig geschminkt gezicht. Bij theater was het dan eindelijk tijd voor improvisatie! Met allerlei verschillende spellen werden er de mooiste toneelstukjes gemaakt. Door alle verkleedspullen herkende je de kinderen niet meer terug! Ook was er weer een mini-disco waar er lekker werd gedanst.

Tip!
In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

Morgen: spookhuis
Morgen hebben we weer ons eigen gemaakte spookhuis, met knutselwerken gemaakt bij creatief. Dit is altijd de engste dag van heel KinderZomerSpelen, maar ook altijd heel leuk! Er wordt morgen per groepje een wandeling gemaakt door het donkere spookhuis, samen met een begeleider samen.

 

Wist je dat…

  • Ritchie eigenlijk Nick heet?
  • Er mega mooie foto’s gemaakt zijn bij theater?
  • Er gastartiesten waren bij de mini-disco?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?

 

Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (www.kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)