Donderdag 25 juli 2019

’s Ochtends: zwemmen
Vanochtend hadden we weer zwemmen. Verspreid over 6 banen werden er door 12 groepen estafette gedaan. Alle kinderen, maar ook de begeleiders hebben een heerlijke frisse duik genomen. De groepjes van Abel en Luna hebben het meest gewonnen en werden daardoor 1e, Julia en Celine 2e !
Tussen de begeleiders was er ook een spannende wedstrijd. Op plek 1 stonden Abel en Julia, 2e plek was Tommy samen met Celine en nummer 3 waren Sanaa en Mitchell.

’s Middags: vrij spelen
Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport werd er fanatiek gevoetbald voor het voetbaltoernooi. Morgen wordt tijdens de megashow de finale gespeeld tussen kinderteam en begeleidersteam. Ook wordt tijdens de show dan de prijs uitgereikt! Het hemelbed hing ook weer, even lekker uitwaaien. Uiteraard kon je ook nog zwaaien bij de krokodillenvijver en springend basketbal doen. Bij creatief was er een drukke planning! Er werd een heleboel gedaan en gemaakt. Je kon je eerder gekleide werkjes schilderen, of weer mooie armbandjes maken in verschillende vormen en maten. Helemaal nieuw was vandaag het nagellakken, heel veel meiden liepen er als echte diva’s bij! Bij theater was het dan eindelijk tijd voor het oefenen van de MegaShow. De acts zagen er al goed uit dus de show van morgen zal een groot succes worden! Ook was er weer een mini-disco waar er lekker werd gedanst.

Tip!
In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

Morgen: Megashow
Morgen hebben we weer ons eigen georganiseerde MegaShow! Dit betekend dat alle kinderen die zich bij Julia hebben ingeschreven een mooie act laten zien aan alle andere kinderen die er morgen zullen zijn. Super spannend natuurlijk, maar vandaag is er goed geoefend dus dat moet helemaal goed komen!

Wist je dat…

  • Dat er vandaag 136 kinderen aanwezig waren?
  • Er marsjes zijn uitgedeeld door uitzendbureau Driessen?
  • Ook de begeleiders morgen een act doen?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?

 

 

 

 

 

Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (www.kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)