Maandag 22 juli

’s Ochtends: Cluedo

Vanochtend zijn we begonnen met een groot spel: Cluedo. Afgelopen vrijdag was ineens Rick verdwenen in het spookhuis. Hij speelde toen spook, wij dachten dat hij een grapje maakte en net als een echt spook even verdween. Helaas vonden wij Rick vanochtend in de douches met een schilderij in zijn handen. Blijkbaar was Tommy afgelopen vrijdag zo geschrokken van Rick dat hij hem sloeg met het schilderij wat daar als versiering aan de muur hing. Er waren vijf groepjes die de juiste aanwijzingen hebben gevolgd en zo ook tot de juiste conclusie zijn gekomen.

 

’s Middags: vrij spelen

Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport konden de kinderen op het beroemde hemelbed zwieren en zwaaien, met spannende potjes voetbal werd er geploegd voor het voetbaltoernooi. Hiervan gaat het winnende team tijdens de megashow van vrijdag tegen de begeleiders voetballen. en kinderen konden al springend basketballen. Bij creatief werd er druk geschminkt, mooie armbandjes met kralen gemaakt en werd er druk geknutseld bij vrij knutselen. Bij theater ging het om balans bij twister en moest je goed op je woorden letten bij het Ja-Nee spel. Ook was er weer een geweldige disco.

 

Belangrijk!

Vanwege het warme weer is het belangrijk dat de kinderen genoeg drinken mee krijgen. Neem daarom veel drinken mee. Beter te veel dan te weinig. Ook zijn er twee kraantjes waar er gedronken kan worden, of flesjes die gevuld kunnen worden!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (dinsdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

 

Tip!

In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

 

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 191 kinderen op de KinderZomerSpelen spelen waren?
  • Er waterspelletjes waren?
  • Er voor creatief allerlei doosjes, andere knutsels worden gespaard voor het vrij knutselen, check onze Facebook pagina voor meer info!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)