Subnavigatie

X

Woensdag 27 juli 2022

’s Ochtends: Springkussenfestijn

WOEHOEEE! Wat een dag! Het KZS springkussenfestijn trok vandaag veel bekijks. De hele sporthal stond vol met allemaal verschillende springkussens en stormbanen. Normaal gesproken hebben we op de woensdag altijd een uitstapje, maar helaas kon dat dit jaar nog niet doorgaan. Dus dachten wij, laten we het uitje dan maar naar hier brengen. Naast het springkussenfestijn was er ook de mogelijkheid voor de kinderen om naar creatief en theater te gaan. Bij creatief werd er weer volop gestreden voor het maken van de mooiste tekening. Verder werd er geschminkt, geverfd en konden er loombandjes worden gemaakt. Bij theater speelden we in de ochtend groepsspelletjes, waarbij je verschillende dingen moest uitbeelden. Wat een prachtige broodroosters hebben we gezien!

 

’s Middags: Springkussenfestijn

In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport stonden nog altijd de stormbanen en springkussens, waar de kinderen heerlijk konden rennen, springen en soms ook vallen… Bij creatief bleven de loombandjes super populair. Ook waren er nog meer mooi versierde gezichten, omdat er extra werd geschminkt. Bij theater werd er in de middag het ‘cadeautjes uitpakspel’ gespeeld. Gooi je een 6 met de dobbelsteen dan mag je proberen een cadeautje uit te pakken. Er is wel een addertje onder het gras. Het cadeautje is heel goed ingepakt en je mag alleen uitpakken als je handschoenen aan hebt. Wees wel snel, want als de volgende 6 gooit, dan is je beurt voorbij!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

Belangrijk!

Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.

 

Wist je dat…

  • De begeleiders de stormbanen nóg leuker vonden dan de kinderen?
  • Post vandaag 12 elastiekjes in zijn baard had? 😊
  • Dat er elke woensdag een KZS verrassing is?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Het Dagkrantje ook te vinden is op de website? Kom eens kijken, dan weet je zeker dat je niks mist!