Subnavigatie

X

Woensdag 20 juli 2022

’s Ochtends: KZS VERRASSING

Vandaag was het een speciale dag! Normaal hebben we op woensdag een uitje, maar dat zit er dit jaar, helaas nog niet in. In plaats daarvan hebben we een groot spel met de hele groep gespeeld. Door middel van verschillende waterspelletjes hebben de kinderen tegen elkaar gestreden. De volgende spelletjes hebben we vanochtend gespeeld: sponsen werpen, bekerrace, watermeloen verplaatsen, water-lepelrace, handdoek wringen en lekkende flessen. Na een felle strijd waren er uiteindelijk twee groepjes die samen hebben gewonnen. Dit waren de groepjes van Siran en van Dylan. Het was een super gezellige ochtend en alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan!

 

’s Middags: Vrij spelen

In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport was er weer de keuze uit verschillende sportieve activiteiten. De krokodillenvijver stond weer klaar, net zoals het trefbal, het voetbal en er kon ook worden gebasketbald. Bij creatief werd er voor de eerste keer dit jaar weer geschminkt. Ook konden er armbandjes worden gemaakt, kon er worden getekend en stonden er verschillende gezelschapsspelletjes klaar. Bij theater hadden we vandaag het open podium. Veel kinderen hebben zich opgegeven en een mooie show neergezet. Dit belooft alvast veel voor de mega- en de playbackshow!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

Wist je dat…

  • De regen wel heel plotseling uit de lucht kwam vallen?
  • Niemand echt weet hoeveel elastiekjes Post in zijn sik verstopt?
  • Dat er maar liefst meer dan 10 acts waren tijdens het open podium?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)