Vrijdag 19 juli 2019

Spookhuis
Vandaag konden de kinderen de hele dag in het spookhuis. Groepjes kinderen rende en kropen  door het spookhuis, al klevend aan de begeleiders. Er werd geschreeuwd, gelachen en vooral heel veel kinderen schrokken van alle enge dingen. Een mooi gemaakt spookhuis met ook veel eigen gemaakte knutsels. Er zijn foto’s op onze eigen Facebook pagina te vinden. Ook voor de kinderen die het wat spannender vonden werd er een ronde in het licht  gemaakt door het spookhuis, zo konden zij alle dingen zien zonder enge geluiden.

Vrij spelen
Door het spookhuis was de helft van de sportzaal gevuld, dus kon je sporten in de andere helft. Bij sport is er paaltjesvoetbal gedaan en kon je trefballen. Bij creatief werden er prachtige dingen gemaakt. Zo werden er kleurplaten en armbandjes gemaakt, ook kon je met eigen fantasie helemaal zelf iets knutselen bij vrij knutselen. Spookhuis nog niet eng genoeg? Liepen er ook nog eens enge geschminkte gezichten rond door de zalen. Bij theater was het weer tijd voor het geliefde spel Weerwolven. In de middag ook nog tijd gemaakt om een nieuw spel te proberen: Escape Room!

Maandag: Cluedo
Maandag begint er weer een nieuwe week voor de KinderZomerSpelen. De dag is net om, week net voorbij, maar wij hebben alweer zin in de nieuwe week! Ook in de tweede week geldt voor elke dag, neem sportkleding mee! In de zaal is het verplicht om met gymschoenen te lopen, anders op de blote voeten. Dan is het maandag ook weer tijd voor Cluedo, dus neem de vergrootglazen maar mee om uit te zoeken wie, wat en waar in het spookhuis ineens verdwenen is……

Tip!
In het restaurant het Wapen worden er lunchpakketjes verkocht voor 5 euro, hier kunt u muntjes voor kopen bij de KinderZomerSpelen kassa.

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 191 kinderen waren?
  • Er drie enge spoken door het spookhuis dwaalde?
  • Dat begeleiders Céline en Priscilla ook bang waren?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?

 

Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (www.kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)