Subnavigatie

X

Woensdag 15 juli 2020

’s Ochtends: KZS VERRASSING
Vandaag was het een speciale dag! Normaal hebben we de tweede woensdag altijd een uitje, maar vanwege Covid-19 ging dat dit jaar helaas niet door.. Toch hebben we er een leuke dag van gemaakt. De hele dag vrij spelen! Bij sport hadden we buiten een springkussen staan, buiten voetbal in het panacord. Bij creatief kon je vanochtend met strijkkralen allerlei kunstwerkjes maken, met je eigen fantasie van alles knutselen en je gemaakte kleiwerkjes van gisteren schilderen. Bij theater was het tijd voor cadeautjes uitpakken, deze werden met  handschoenen uitgepakt. Als er een bepaald getal van de dobbelsteen werd gegooid mocht diegene het cadeautje uitpakken, tot dat getal weer werd gegooid. Ze sloten de ochtend af met een stoelendans.

 

’s Middags: KZS VERRASSING
In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport begon het voetbaltoernooi, waarvan de finale tijdens de Megashow wordt gespeeld! Ook kwam er een handbalvereniging uit Diemen in de sportzaal, om een workshop te geven. Bij creatief was er ook nog stoepkrijt en bellenblaas buiten. Plus dubbel zoveel geschminkte gezichten op zo’n hele dag vrij spelen.  Bij theater hadden we nog een paar cadeautjes uit te pakken, aan het einde van de dag waren ze allemaal op, had jij geluk vandaag? Met een stoelendans en mini-disco is er ook nog lekker even gedanst, voor we weer naar huis gingen.

 

Morgen: zwemmen
Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.
Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis. Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

 

Wist je dat…

  • De begeleiders heerlijke stroopwafels hebben gekregen van Cas?
  • Twee begeleiders van sport ook even andere hebben geschminkt?
  • Er heel veel begeleiders lieve cadeautjes hebben gekregen van kinderen?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)