Subnavigatie

X

Woensdag 8 juli 2020

’s Ochtends: KZS VERRASSING
Vandaag was het een speciale dag! Normaal hebben we de eerste woensdag altijd een uitje, maar vanwege Covid-19 ging dat dit jaar helaas niet door.. Toch hebben we er een leuke dag van gemaakt. De hele dag vrij spelen! Bij sport kon je namelijk apenkooien, een deel van de zaal werd omgebouwd voor dit spel. Bij creatief kon je vanochtend kleien, weer geschminkt worden en werden er druk loom bandjes gemaakt. Bij theater was het tijd voor cadeautjes, deze werden doormiddel van handschoenen uitgepakt. Als er een bepaald getal van de dobbelsteen werd gegooid mocht diegene het cadeautje uitpakken, tot dat getal weer werd gegooid. Ze sloten de ochtend af met een stoelendans.

’s Middags: KZS VERRASSING
In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport was er hetzelfde programma als in de ochtend, maar nog steeds overal een rij kinderen, wachtend op hun beurt. Bij creatief werd er een mooi doek geschilderd, door de kinderen zelf. Ieder kreeg een eigen vakje, wat uiteindelijk een groot gevuld doek werd! Ook konden alle gemaakte kleiwerkjes van de ochtend geschilderd worden. Bij theater hadden we nog een paar cadeautjes uit te pakken, aan het einde van de dag waren ze ook allemaal op. Aan het einde hadden we nog een mini-disco!

Morgen: zwemmen
Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.
Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis. Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

Wist je dat…

  • Celine morgen jarig is!
  • Er veel kinderen met een cadeautje naar huis gingen?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)
  • We ook een Facebook pagina hebben: Kinderzomerspelen Diemen