Subnavigatie

X

Creatief

Eén van de hoofdactiviteiten tijdens het KinderZomerSpelen is Creatief. Waar de linker tent buiten op het veld gebruikt wordt om de mooiste kunstwerken te maken.

Niet alleen de kinderen kunnen hier al hun fantasie gebruiken om de mooiste kunstwerken te maken, ook de begeleiders helpen hier heel graag mee. Met elke dag weer nieuwe opties is er genoeg te knutselen!

 

 

Waar je bijna elke dag uit kunt kiezen is het schminken. Hier kunnen de kinderen zelf kiezen uit verschillende opties en deze krijgen zij dan op het gezicht geschminkt. Het is daar altijd super druk, want het wordt ook zo mooi gedaan. Daarom werken wij met een bonnetjes systeem, kinderen krijgen allemaal netjes een nummer als dit aangegeven wordt, zodra je nummer genoemd wordt ben je aan de beurt. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk, maar toch ook mooi te werken, zodat iedereen aan de beurt komt en met een geschminkt gezicht door de KinderZomerSpelen zalen loopt.
 

 

In de eerste week van de KinderZomerSpelen wordt er ook altijd geknutseld voor het spookhuis die de vrijdag plaatsvindt. Het spookhuis wordt dan volgehangen met al deze mooie werkjes. Aan het einde van de dag kunnen de kinderen uiteraard ook de werkjes ophalen en meenemen naar huis.
   

 

 

Ook worden er ieder jaar een heleboel armbandjes gemaakt. Wat heel populair is! Vooral de armbandjes die worden gemaakt met hulp van viltjes.