Subnavigatie

X

Maandag 6 juli 2020

’s Ochtends: Zeskamp
Vanochtend zijn we begonnen met een groot spel: Zeskamp. Tommy had vandaag alle spellen geregeld. Helaas kon het spelletje bij de kraantjes, om goed te laten zien dat we onze handen goed moeten wassen, niet door gaan. Het regende te veel, dus hebben wij binnen snel nog wat neergezet zodat we toch zes leuke spellen hadden staan. Verder hebben alle 12 de groepjes hun uiterste best gedaan om te winnen. Zo hadden wij 4 spellen bij sport en 2 spellen bij creatief en theater in de tent. Alle groepjes hadden het super gedaan, er is geen winnaar gekozen.

’s Middags: vrij spelen
Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport konden de kinderen slingeren op de schommel, zwaaien over de krokodillenvijver en met spannende potjes voetbal werd er geschoten in de doeltjes. Bij creatief werd er weer volop geknutseld! Zoals bijvoorbeeld kaarten, de beroemde armbandjes, kleurplaten. Een heleboel kinderen kwamen met spetterende geschminkte gezichten bij creatief vandaan. Dit jaar hebben wij ook een speciale tafel met allemaal leuke spelletjes bij creatief staan. Bij theater werd er veel gedanst, stop dans, stoelen dans, de muziek

Morgen: zwemmen
Morgen (dinsdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.
Voor meer informatie over het zwemmen: kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis. Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

 

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 182 kinderen op de KinderZomerSpelen spelen waren?
  • Er heel veel nieuwe begeleiders zijn dit jaar?
  • Tommy zijn eerste dag als coördinator toch wel erg spannend vond?
  • Wij allemaal weer super veel zin hebben in alle komende weken!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)