Subnavigatie

X

Belangrijk

De KinderZomerSpelen zijn ieder jaar de eerste drie weken van de zomervakantie. Dit jaar is het 22 juli t/m 9 augustus 2023. De KinderZomerSpelen worden gehouden in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran

Voor wie zijn de KinderZomerSpelen?

De KinderZomerSpelen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, die in Diemen naar de basisschool gaan. De leeftijd wordt gecontroleerd bij de inschrijvingen.

Wat neem je mee naar de KinderZomerSpelen?

Het allerbelangrijkste: gymschoenen! Als je in de sportzaal komt is het belangrijk dat je sportschoenen aan hebt die je ook tijdens de gymles aan mag, wat betekend dat hier alleen binnenschoenen welkom zijn! Als je de zaal uitgaat doe je dan ook weer je buitenschoenen aan. Zodat we de zaal netjes kunnen houden. Dus het is ook niet de bedoeling dat je op je gymschoenen, binnenschoenen, naar de KinderZomerSpelen komt. Je hebt dus eigenlijk altijd twee paar schoenen bij je.

Eten en drinken: Er wordt iedere dag van 12.00-13.00 samen op het grote grasveld geluncht. Het is dus belangrijk dat je zelf iets te eten of te drinken meeneemt, of eventueel wat zakgeld om wat eten te kopen. Het is mogelijk om in het Wapen wat te kopen. Er vormt zich tijdens de pauze een rij om zo om de beurt richting het restaurant te gaan.

Kleding: Het beste is om in sportkleding te komen. Er wordt van alles gedaan, gespeeld en gelopen. Dus het is belangrijk dat je goed kunt bewegen in je kleding. Ook handig om wat oudere kleding aan te doen, mocht er wat gebeuren.. Dinsdag en donderdag is er zwemmen, als uw kind die dag aanwezig is, neem dan zwemkleding mee! Zwemkleding plus een handdoek. Voor na het zwemmen weer droge kleding.

Bij de spullen: Het is handig als u uw telefoonnummer (of evt andere gegevens) op papier bij de spullen van uw kinderen stopt. Mocht er wat gebeuren kunnen wij altijd bij iemand terecht.

Wat kun je beter thuislaten?

Kostbare spullen kun je beter thuislaten. Denk aan dure horloges, mobieltjes, dure merkkleding… Wij nemen zelf niks in bewaring en kunnen ook geen verantwoordelijkheid nemen voor kapotte of zoekgeraakte spullen.

Ben je iets kwijt? Wij hebben wel altijd een gevonden voorwerpen rek. Vraag hier naar, aan een begeleider van KinderZomerSpelen en dan kunnen jullie samen kijken of het erbij ligt. Niet zomaar naar binnen lopen.