Subnavigatie

X

Sport

Eén van de hoofdactiviteiten tijdens het KinderZomerSpelen is Sport. Waar de hele gymzaal gebruikt wordt voor allerlei leuke spellen.

Wat heel bekend is, is het zwevende hemelbed. Hier kunnen de kinderen even lekker liggen en uitwaaien op een dik matras die door de gymzaal zweeft. Met twee begeleiders aan elke kant om te duwen. Goed vasthouden dus!

Pas op je voeten! Anders bijten de krokodillen je! Ook krokodillen vijver is een geliefd spel onder de kinderen. Net als Tarzan swingen aan de lianen om naar de overkant te komen, zonder getikt te worden door de gemene jager.

Goal! Samen met je team strijden tegen het andere team en dan zoveel mogelijk scoren! Niet alleen de kinderen doen mee aan voetbal, ook is er ieder jaar de beroemde wedstrijd tussen de begeleiders en het winnende team van het kindertoernooi.

Ook hebben we bij sport vaak springend basketbal. Hier spring je zo hoog mogelijk op de trampoline om in de buurt te komen van de basket. Je komt altijd lekker zacht terecht op de dikke mat, dus vooral lekker hoog springen! Gemist? Geen probleem, je mag het de hele middag proberen.