Subnavigatie

X

Vrijdag 4 augustus 2023

’s Ochtends: vrij spelen
Wat een spanning en sensatie! Het is de ochtend van de enige echte Megashow. ’s Ochtends werd er al druk geoefend voor de show. Verder was er ook vrij spelen voor iedereen die geen act heeft tijdens de Megashow. Bij sport hebben de kinderen kunnen genieten van trefbal, basketbal en de grote krokodillenvijver. Daarnaast kon je bij creatief geschminkt worden, werden er armbandjes met touw gemaakt en was het de laatste dag van de tekenwedstrijd. Wat zijn er mooie creaties gemaakt! Bij theater was er zoals elke vrijdag Weerwolven van Wakkerdam! De kinderen kregen er geen genoeg van! Wat een felle strijden waren er steeds. We hebben ervan genoten!

’s Middags: MegaShow
In de middag was het dan eindelijk zover: DE MEGASHOW! Er waren maar liefst 18 acts die ontzettend hun best hebben gedaan om er een fantastische show van te maken. De show werd gepresenteerd door Dominique en Robin, die het thema Circus helemaal omarmd hadden. Naast de acts van de kinderen waren er ook acts die gedaan werden door de begeleiders. Er werd gedanst, gezongen en er werd zelfs gefloten. Wat een talent bij de KinderZomerSpelen dit jaar! Ook werd er tussen de begeleiders gestreden in verschillende rondes van jongens tegen de meisjes. De jongens hebben gewonnen!

Volgende week?
Jeetje! Wat vliegt de tijd als je het leuk hebt! De tweede week van KinderZomerSpelen zit er alweer op! Wat was het weer gezellig met iedereen. Maandag begint alweer de laatste week, waarbij we nog veel leuks in petto hebben. Dinsdag en donderdag zijn er weer zwemochtenden, dus vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen. En als afsluiter hebben we vrijdag de, altijd populaire, PlayBackShow! We zien jullie, hopelijk, allemaal weer volgende week!

Wist je dat…

  • Er veel optredens waren?
  • Meerdere begeleiders hebben gedanst op het podium?
  • Tommy en Dylan pannenkoeken hebben gemaakt?