Subnavigatie

X

Dinsdag 25 juli 2023

‘s Ochtends: zwemmen

Het is weer dinsdag, dus dat betekent dat we weer gaan zwemmen. Met 10 groepjes maken we het zwembad weer onveilig. In het zwembad lagen dit keer 4 verschillende spelletjes klaar, waarbij de teams het tegen elkaar opnemen. In een felle en spetterende strijd proberen alle teams uiteindelijk met de zege het zwembad uit te komen. De spelletjes van vandaag waren: ringen opduiken, over de spuit springen, estafette en waterpolo. De teams waren ontzettend fanatiek, maar uiteindelijk was er 1 groepje die er met de winst vandoor is gegaan, namelijk het groepje van Dominique! Gefeliciteerd allemaal!

Ook bij het ondiepe bad was er weer volop ruimte om lekker te zwemmen in het water.

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Bij sport was er weer ruimte om te basketballen. Ook konden de kinderen zwaaien aan de touwen in de krokodillenvijver. Verder werd er getrefbald en voor het eerst was er ook volleybal. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden, werden er armbanden met kraaltjes gemaakt en kon je een kunstwerkje met strijkkralen maken. Bij theater werd het podium opgebouwd. Hier hadden we aan het einde van de dag namelijk open podium! Ale kinderen die iets op het podium wilden laten zien konden zich hiervoor opgeven. Terwijl ze hierop wachten konden ze oefenen voor het open podium, maar ook de PlayBackShow van vrijdag. Er zijn al veel inschrijvingen voor de PlayBackShow! Wil je je nog aanmelden? Dan kan dat morgen nog! Donderdag zijn er audities voor de PlayBackShow, dus zorg ervoor dat je goed oefent!

 

Morgen:

Morgen hebben we allemaal springkussens en stormbanen in de sporthal, dus neem allemaal je vriendjes en vriendinnetjes mee, want dit wil je niet missen! Verder zullen er bij creatief en theater ook andere spelletjes en activiteiten zijn. Oftewel een hele dag aan plezier!

Wist je dat…

  • Er veel optredens waren bij het open podium?
  • De begeleiders ook nog hebben gevolleybald?
  • De ouders vrijdag vanaf 13:00 ook welkom zijn bij de PlaybackShow?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?