Subnavigatie

X

Maandag 29 juli 2024

’ s Ochtends: Cluedo

Vanochtend zijn we begonnen met het grote spel Cluedo. Afgelopen weekend is Tim vermoord en de kinderen moesten vandaag detective spelen en erachter zien te komen wie dit gedaan heeft, met wat diegene het gedaan heeft en op welke plek het gebeurd is. De kinderen konden hierachter komen door spelletjes te winnen met hun groepje. Als je groepje een spelletje had gewonnen kreeg je drie hints. Ook waren er nog hints verstopt op verschillende plekken.

Er was 1 groepje die het mysterie had opgelost, het groepje van Heleni. Tim is namelijk vermoord door zijn eigen neef Tommy. Tommy heeft Tim met een verfkwast van creatief in het zwembad vermoord. Goed gedaan jongens!

’s Middags:

In de middag was er weer tijd om vrij te spelen. Bij sport was er de krokodillenvijver, werd er gebasketbald en werden er partijtjes gespeeld. Ook kon je trefballen. Bij creatief werd er weer geschminkt, geknutseld en armbanden met kraaltjes gemaakt. Ook kon je alvast een mooie tekening maken voor de tekenwedstrijd van vrijdag. Bij theater werden er verschillende soorten spelletjes gespeeld, zoals de stopdans en de stoelendans. Ook werd er alvast geoefend voor de Megashow.

Megashow

Vanaf vandaag konden de kinderen zich inschrijven voor de megashow. Hierbij oefenen ze de hele week, aan hun zelfgekozen act en treden ze die vrijdagmiddag op. We hebben al een hele boel inschrijvingen, dus als je je nog wil inschrijven, wees er dan snel bij!

Morgen: zwemmen

Morgen beginnen we de dag met zwemmen. Vergeet daardoor niet om zwemkleding mee te nemen! Het belooft een spetterende ochtend te worden.
Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het- zwemmen

Uitstapjes
Aanstaande woensdag gaan we naar Linneaushof. Er zijn nog een aantal kaartjes te koop. Let op: de kinderen kunnen opgehaald worden bij de parkeerplaats van het zwembad.

Wist je dat…

  • Er vandaag 135 kinderen waren?
  • Tim eigenlijk gewoon op vakantie is?
  • Kinder Zomer Spelen nu ook een Instagram account heeft: @kinderzomerspelendiemen?
  • Je kan stemmen op je favoriete begeleider op: www.kinderzomerspelen.nl?

page1image28929616 page1image28931904 page1image28927744