Subnavigatie

X

Theater

Eén van de hoofdactiviteiten tijdens het KinderZomerSpelen is Theater. Waar de de rechter tent buiten op het veld gebruikt wordt om een echte ster te worden. Bij theater is iedereen welkom, met of zonder gevoel voor theater! Want theater staat niet alleen om theater, het gaat om nog veel meer!

Zo hebben we bij theater ook vele interactieve spelletjes. Op de eerste dag doen wij altijd kennismakingsspelletjes. Zo weten we precies wie iedereen is, maar leren we ook nog een boel van elkaar. Door te praten, lachen en lekker bezig zijn vliegt de tijd zo om en kunnen we precies vertellen wie er allemaal heeft meegedaan.

Hier spelen wij het spel “Spinnenweb”. Bij dit spel noem je iemand zijn naam en gooi je vervolgens het bolletje wol naar degene waarvan je de naam hebt genoemd, dit gaat dan zo door tot er een spinnenweb ontstaat.

 

Iedere dinsdag middag hebben we het open podium. Hier mogen alle kinderen die graag op het podium willen stralen aan het einde van de dag een show geven. Of dit nou een dansje, trucje of een mooi lied is maakt allemaal niet uit, iedereen heeft talenten en iedereen mag die op zijn of haar eigen manier laten zien!

 

 

 

Ook hebben wij bij theater een heleboel interactieve spelletjes. Hier spelen wij bijvoorbeeld “foto klik”. Hier verteld één iemand een verhaal, vier kinderen die dit bij het “klikmoment” nabootsen door middel van standbeeld acteerwerk. Iedereen speelt hier een rol, met publiek die meekijkt om vervolgens de volgende ronde aan de beurt te komen.