Subnavigatie

X

Megashow

Everybody shine now!

De tweede vrijdag van KinderZomerSpelen hebben wij de MegaShow! In deze spetterende show mag je alles doen! Kun jij dansen, zingen, moppen vertellen, jongleren, goochelen, tapdansen, rappen, toneel spelen, trickshots, breakdancen, turnen of een muziek instrument spelen? Dan is de Megashow zeker iets voor jou!

Voor de MegaShow wordt de halve gymzaal omgetoverd tot een grote concertzaal. Met een echt podium, een echt publiek en een vette lichtshow. Als je graag wil meedoen aan deze mooie show, kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is samen met je talenten naar de coördinator theater, om je daar in te schrijven. De inschrijvingen gaan vaak open op woensdag, maar dit wordt ook tijdens de KinderZomerSpelen aangegeven. Je kan alleen, samen, of in een groepje. Dan geef je op: wat, wie en welk muzieknummer je hiervoor nodig hebt.

Alles goed opgeschreven? Dan is het tijd om te oefenen! Tijdens de vrij speel uren, is er genoeg tijd om te oefenen, maar je mag en kan natuurlijk ook thuis oefenen! Tijdens theater wordt er ook ruimte gemaakt om te oefenen op podium, of in een privé studio (kleedkamer) met muziek. Vraag hier vooral om, dan kan er iemand van theater je ook helpen waar nodig is, om er samen een geweldige act van te maken!

Als het dan zover is, de vrijdag is aangekomen… Ga je in de ochtend nog een laatste keer repeteren, wordt alles goed gecheckt zodat we er in de middag een top show van kunnen maken. Tijdens de show word je vanzelf opgehaald door een begeleider, zo kan je lekker in het publiek blijven zitten en genieten van de show. Tussen de acts van de kinderen worden er namelijk ook acts gedaan door de begeleiders, al kunnen die nog veel leren van de kinderen! Ook hebben we het spel “jongens tegen de meisjes” waar de begeleiders strijden om de eer: wie zijn de beste? Wat ook een leuke pauze is tussendoor is de disco! Lekker dansen, schreeuwen en gewoon lekker je energie kwijt voor je weer moet gaan zitten. Alles bij elkaar maakt dit de MegaShow!

Als je niet mee wil doen ben je natuurlijk van harte welkom om te komen kijken! Iedereen die aanwezig is tijdens deze vrijdag heeft in de ochtend gewoon vrij spelen, maar in de middag kijken we met zijn alle naar de show!
Ik zou maar vast oefenen met klappen 😉