Subnavigatie

X

Donderdag 21 juli 2022

‘s Ochtends: zwemmen

De donderdag ochtend is altijd leuk want het is tijd om te zwemmen! Met een heleboel kinderen hebben we er weer een spetterende ochtend van gemaakt. Er werden bij de deur tien groepjes gemaakt en ze gingen ieder vijf spelletjes langs, in de hoop deze allemaal te winnen. Zo hadden wij vandaag, de lange mat, poortje duiken, spring door de donut, houd de stok droog en waterbasketbal. Na een uitputtende strijd tussen de 10 groepjes is er één als winnaar het zwembad uitgekomen, namelijk groepje nummer 10 van Celine. Gefeliciteerd allemaal!

‘s Middags: vrij spelen
Na het zwemmen en de grote pauze is het tijd voor vrij spelen, hier kon weer gekozen worden tussen sport, creatief en theater. In de zaal was er weer de mogelijkheid om te trefballen en de altijd populaire krokodillenvijver was er ook. Daarnaast waren er ook een paar groepsspellen waar de kinderen hun uiterste best bij hebben gedaan. Naast gezelligheid bij sport was er ook veel te beleven bij creatief. Er werden potjes beschilderd, er kon worden gekleid en er konden armbandjes met kraaltjes worden gemaakt. Verder stond er weer een lange rij bij het schminken. Nu maar hopen dat de regen niet alles er meteen weer afwast. Bij theater werd er een modeshow georganiseerd. Merken vanuit de hele wereld hebben kleding gedoneerd, zodat de kinderen die hier kunnen showen. Het was een fantastische show, met geweldige modellen.

Morgen: SPOOKHUIS!
DE dag is eindelijk aangebroken! Na maar liefst 2 jaar wachten is het KZS spookhuis morgen dan echt terug van weggeweest. Geen zin in het spookhuis, dan kan er ook gewoon bij creatief, sport en theater worden gespeeld. Daar staan er weer verschillende activiteiten klaar waar jong en oud zich kan vermaken. Mocht je het spookhuis echt te eng vinden, dan is er altijd de mogelijkheid om het spookhuis in het licht te zien. Een bericht voor de echte waaghalzen: kom een kijkje nemen in ons spookhuis, maar bereid je voor, het belooft een griezelige bende te worden!

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.

Wist je dat…

  • Het laatste spookhuis alweer 2 jaar geleden was?
  • Dat er nu een KinderZomerSpelen tiktok is?
  • Dat er vandaag ook al een groot monster aanwezig was?
  • De kinderen in het ondiepe bad veel trucjes in het water kunnen?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?