Subnavigatie

X

Donderdag 27 juli 2023

’s Ochtends: zwemmen

Ondanks de regen was het weer tijd voor een leuke zwemochtend. Er werden weer 10 groepjes gemaakt en er waren weer 5 leuke spelletjes in het water gespeeld. Alle groepjes deden erg hun best om te winnen en hadden veel plezier tijdens de spelletjes. Uiteindelijk waren er twee groepjes die alles hadden gewonnen. Dit waren de groepjes van Salah en alweer het groepje van Dominique, gefeliciteerd allebei!

’s Middags: vrij spelen

Na het zwemmen konden de kinderen weer vrij spelen bij sport, creatief en theater. Bij sport kon je vandaag paaltjes voetbal, springend basketbal en trefbal spelen. Bij creatief kon je je weer laten schminken. Ook kon je mooie kralen armbandjes maken, kunstwerkjes verven en spookjes knutselen voor het spookhuis. Bij theater hebben de kinderen volop gedanst tijdens stopdans en stoelendans.

 

Uitstapjes

Gisteren hebben de kinderen het erg leuk gehad bij Kidzcity. Volgende week woensdsg 2 augustus gaan we naar Linneaushof. Er zijn nog steeds kaartjes te koop voor het uitstapje naar Linneaushof. Let op: de kinderen kunnen opgehaald worden bij de parkeerplaats van het zwembad.

 

Morgen: spookhuis

Er wordt druk gewerkt aan het enge spookhuis van morgen. De spoken zijn zich al klaar aan het maken om alle kinderen zoveel mogelijk te laten schrikken. Het spookhuis is morgen de hele dag. Daarnaast kan je ook vrij spelen bij sport, creatief en theater.

Wist je dat…

 

  • Er vandaag 184 kinderen waren?
  • De spoken al bezig zijn met het opbouwen van het spookhuis?
  • Kinder Zomer Spelen nu ook een Instagram account heeft: @kinderzomerspelendiemen?
  • Je kan stemmen op je favoriete begeleider op: kinderzomerspelen.nl?