Subnavigatie

X

Donderdag 9 juli 2020

‘s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Met een heleboel kinderen hebben we er weer een spetterende ochtend van gemaakt. Tien groepjes gingen ieder vijf spelletjes langs, om deze natuurlijk allemaal te winnen. Zo hadden wij vandaag, overgooien, spring over de straal, watermeloenen race, langemat + vasthouden en de  pingpong battle. Met vandaag een overduidelijke winnaar was Robin zijn groepje 1e en Teun met zijn groepje 2e. De begeleiders hoefde niet meer in het water om te bewijzen wie het beste was.

 

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Vandaag hing het hemelbed bij sport, even lekker zwieren en zwaaien. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden, zo zijn ze ook begonnen met schilderen voor het spookhuis van morgen! Verder de bekende armbandjes met viltjes en weer boel mooie geschminkte gezichten. Bij theater zijn we druk in de weer geweest met acteren! Spelletjes zoals bijvoorbeeld foto klik. Lekker gek, lekker uitbeelden en even in een andere rol springen. We eindigden de dag weer met een stoelendans en zijn toen nog gestart met de minidisco.

 

Morgen: SPOOKHUIS!

Morgen is het spookhuis!! Deze staat in de halve zaal opgebouwd, iedereen mag er in. Als je durft ga je samen met een klein groepje en een begeleider door het spookhuis. Vind je het spookhuis toch te eng, kun je ook nog na het spookhuis, met alle lichten aan een rondje maken.  Verder is er de hele dag vrij spelen, buiten het spookhuis om.

 

Belangrijk!

Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.
Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

 

Let op!
Vanaf morgen gaan wij strenger controleren op leeftijd! KinderzomerSpelen is van 6 tot en met 12 jaar, dus niet jonger en niet ouder. Dit is voor de veiligheid van de kinderen. Als wij twijfelen vragen wij om legitimatie. Denkt u zelf, misschien lijkt mijn kind jonger of ouder? Neem dan voor de zekerheid een (kopie van) ID, of paspoort mee.

 

Wist je dat…

  • Er drie 3e plekken waren bij zwemmen!
  • CELINE VANDAAG JARIG IS, WE MET ZIJN ALLE HEBBEN GEZONGEN!!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?