Subnavigatie

X

Maandag 25 juli 2022

’s Ochtends: Cluedo

TAM TAM TAMMM… Het noodlot heeft toegeslagen bij de KinderZomerSpelen dit jaar… Arme Ritchie, werd aan het begin van de ochtend dood aangetroffen. Wat een geluk dat wij de beste detectives van heel Diemen bij ons hadden vandaag. De kinderen moesten erachter komen wie Ritchie had vermoord, met wat hij is vermoord en op welke plek de moord had plaatsgevonden. Door middel van het spelen van verschillende spelletjes konden de kinderen hints verzamelen om zo achter de identiteit van de moordenaar te komen. De verschillende spelletjes die klaar stonden waren vandaag: memory, zakdoekje leggen, penalty schieten, commando bal, hoepel werpen en steen/papier/schaar.

De oplossing van vandaag was als volgt: Eline en Ritchie waren samen in de pannakooi om ene partijtje te voetballen. Eline was aan de bal, maar schopte deze helaas zo hard tegen het hoofd van Ritchie dat hij kwam te overlijden. Maar liefst 3 groepjes zijn uiteindelijk op het goede antwoord gekomen! Heel goed gedaan!

 

’s Middags:

In de middag was er weer tijd om vrij te spelen. Bij sport was er de krokodillenvijver, werd er gebasketbald en werden er partijtjes gespeeld. Bij creatief werd er weer geschminkt, werd er getekend en geknutseld. Ook konden er armbandjes met viltjes gemaakt. Bij theater werden er verschillende soorten spelletjes gespeeld, zoals de stopdans, moordenaartje en de stoelendans. We sloten af met de altijd populaire mini-disco.

 

Megashow

Vanaf vandaag kunnen de kinderen zich inschrijven voor de megashow. Hierbij oefenen ze de hele week, aan hun zelfgekozen act en treden ze die vrijdagmiddag op. We hebben al een boel inschrijvingen, dus als je je nog wil inschrijven, wees er dan snel bij!

 

Morgen: zwemmen

Morgen beginnen we de dag met zwemmen. Vergeet daardoor niet om zwemkleding mee te nemen! Het belooft een spetterende ochtend te worden.

Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

 

Wist je dat…

  • Ritchie eigenlijk gewoon lekker op vakantie is?
  • Bepaalde begeleiders het hoepel werpen spel erg lastig vonden?
  • Voetballen blijkbaar erg gevaarlijk kan zijn? 😉
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?