Subnavigatie

X

Maandag 13 juli 2020

’s Ochtends: Cluedo
Vanochtend zijn we begonnen met een groot spel: Cluedo. Julia had ervoor gekozen om vandaag alle spellen buiten en in de tent te plaatsen. Er was namelijk hulp nodig om uit te zoeken hoe Priscilla afgelopen vrijdag verongelukt was. Door alle 12 de groepjes is fanatiek gespeeld, om zo veel mogelijk hints te verzamelen. Met spelletjes als, lekkende flessen, natte spons, lepel en ei, zaklopen, boter kaas en eieren en stoelendans kon je hints verzamelen, ook waren deze verstopt over het veld. Groepje 1 en groepje 11 hadden het goed geraden! Wouter had zijn bananenschil op de glijbaan laten liggen, waardoor Priscilla gevallen was.. Niet zo slim dus.. 

’s Middags: vrij spelen
Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport konden de kinderen lekker schreeuwen op het hemelbed, slingeren over de krokodillenvijver en met spannende potjes voetbal werd er geoefend voor het toernooi van komende week. Bij creatief werd er weer volop geknutseld! Zo werden er mooie armbandjes van kralen en schilderijen met thema jungle gemaakt. Een heleboel kinderen kwamen met spetterende geschminkte gezichten bij creatief vandaan. Dit keer hadden wij ook weer een tafel met allemaal leuke spelletjes bij creatief staan. Bij theater werden er allemaal spelletjes gespeeld, zo was er ja nee spel, wie ben ik, hints en twister. Plus hadden wij weer een swingende minidisco.

Morgen: zwemmen
Morgen (dinsdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.
Voor meer informatie over het zwemmen: kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis. Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 223 kinderen op de KinderZomerSpelen spelen waren?
  • Alle groepjes wel iets goed hadden met cluedo?
  • Je je morgen kan inschrijven voor de MegaShow?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)