Subnavigatie

X

Dinsdag 26 juli 2022

‘s Ochtends: zwemmen

’s Ochtends hebben we weer heerlijk gezwommen. Als echte vissen in het water sprongen de kinderen in het bad en werd er fel gestreden om de winst van vandaag. Net als vorige week werden er verschillende spelletjes gespeeld, waarbij 10 teams tegen elkaar streden. De volgende spelletjes werden gespeeld: sla de bal, bommetje, mattenrace, lange mat en waterpolo. Na een mooie strijd was er uiteindelijk één winnaar, namelijk het groepje van Liza. Heel goed gedaan! Ook viel er veel te beleven voor de kinderen zonder een zwemdiploma. In het ondiepe bad, konden de kinderen glijden, werden er balspelletje gespeeld en werden er ringen opgedoken.

‘s Middags: vrij spelen
Na het zwemmen en de grote pauze is het tijd voor vrij spelen, hier kon weer gekozen worden tussen sport, creatief en theater. In de zaal waren er weer leuke sportactiviteiten, zoals trefbal, basketbal en voetbal. Verder konden de kinderen ook slingeren bij de krokodillenvijver. Niet alleen bij sport was het leuk maar creatief heeft er ook een leuke middag van gemaakt. Er is een start gemaakt met de kleurplatenwedstrijd. Deze week kan je daar nog aan deelnemen, vrijdag wordt er een winnaar gekozen. Verder konden er weer loombandjes worden gemaakt en werd er gekleid. Bij theater zijn we druk met de inschrijvingen van de Megashow en het oefenen van de acts. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de Megashow kon vandaag alvast een voorproefje geven tijdens het open podium. Het eind van de middag werd natuurlijk afgesloten met de mini-disco!

Morgen: KZS springkussenfestijn!
Morgen is het woensdag en aangezien de uitstapjes nog steeds niet door gaan, hebben we weer een verrassing in petto. Deze week hebben we namelijk een spingkussenfestijn. Er zullen morgen meerdere springskussens aanwezig zijn, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Wees er dus bij!

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.

Wist je dat…

  • Morgen de laatste dag is dat je je kan inschrijven voor de Megashow?
  • Er vandaag 112 kinderen waren?
  • Coördinator Tommy in een vorig leven waarschijnlijk een volkszanger is geweest?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?