Subnavigatie

X

Dinsdag 1 augustus 2023

’ s Ochtends: zwemmen

’s Ochtends hebben we weer heerlijk gezwommen. Net als vorige week werden er verschillende spelletjes gespeeld, waarbij dit keer 8 teams tegen elkaar streden. De volgende spelletjes werden gespeeld: sla de bal, springen over de straal, estafette en waterpolo. Na een mooie strijd waren er uiteindelijk 2 groepjes die alle spelletjes hadden gewonnen, namelijk het groepje van Salah en het groepje van Williams. Salah en Williams moesten het tegen elkaar opnemen in een estafette en Salah heeft deze gewonnen, heel goed gedaan! Ook viel er veel te beleven voor de kinderen zonder een zwemdiploma. In het ondiepe bad, konden de kinderen glijden en werden er balspelletje gespeeld.

’s Middags:

In de middag was er weer tijd om vrij te spelen. Bij sport was er de krokodillenvijver, werd er gebasketbald en werden er partijtjes gespeeld. Ook kon je trefballen. Bij creatief werd er weer geschminkt, geknutseld en kon je kunstwerkjes met strijkkralen maken. Ook kon je alvast een mooie tekening maken voor de tekenwedstrijd van vrijdag.  Bij theater zijn we druk met de inschrijvingen van de Megashow en het oefenen van de acts. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de Megashow kon vandaag alvast een voorproefje geven tijdens het open podium.

Uitstapjes

Morgen gaan we naar Linneaushof. Er zijn nog een aantal kaartjes te koop. Let op: de kinderen kunnen opgehaald worden bij de parkeerplaats van het zwembad.

Wist je dat…

  • Er vandaag 137 kinderen waren?
  • Er heel veel dansjes zijn voor de megashow?
  • Kinder Zomer Spelen nu ook een Instagram account heeft: @kinderzomerspelendiemen?
  • Je kan stemmen op je favoriete begeleider op: kinderzomerspelen.nl?