Subnavigatie

X

Dinsdag 14 juli 2020

‘s Ochtends: zwemmen
Het was weer tijd voor zwemmen! Alle kinderen hebben vanochtend een lekkere plons in het koele water genomen, heeerrlijk!! Tien groepjes gingen ieder vijf spelletjes langs, om deze natuurlijk op hun best te doen. Zo hadden wij vandaag: zwem door de ring, houd de zwemslang droog, estafette met zwemslang, de lange mat en waterpolo. Alle groepjes hebben hun best gedaan, maar het groepje van Dominique was toch echt de beste en werd 1e!

 

’s Middags: vrij spelen
Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Vandaag hingen er schommels bij sport, even lekker uitwaaien. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Ook werd er later buiten het panacord geopend. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden. Werd weer lekker geknoopt met loom, er konden kleiwerkjes gemaakt worden en lekker vrij knutselen. Ook werden er weer armen, gezichten vol geschminkt. Bij theater werd weer het podium opgebouwd. Hier hadden we aan het einde van de dag namelijk open podium! Ale kinderen die iets op het podium wilde laten zien konden zich hier voor opgeven en aan het einde van de middag stralen op de main stage als een echte ster. Ook hebben de eerste groepjes en solo’s zich al ingeschreven voor de MegaShow !! Dat kan alleen nog morgen

 

Morgen: KZS VERRASSING
Helaas… We hebben dit jaar geen uitje op de eerste woensdag. MAARR… Wel een verrassing! Bij zowel creatief, sport en theater zijn er speciale dingen die opgezet worden. Bij theater gaan we bijvoorbeeld pakjes uitpakken, als je wint mag je ze ook nog houden! Bij creatief hebben wij speciale buitenspelletjes klaar staan, denk bijvoorbeeld aan bellenblaas en stoepkrijt! Bij sport is het even afwachten op het weer, maar dat is dan nog even een verrassing.. Er zijn dus genoeg speciale dingen te doen morgen!!

 

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.
Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 261 kinderen waren?
  • Alle begeleiders heerlijke taart hebben gekregen!
  • Ook begeleider Robin vandaag helemaal geschminkt is op zijn gezicht en armen?
  • Er vandaag 15 acts waren bij het openpodium!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?