Subnavigatie

X

Vrijdag 10 juli 2020

Spookhuis
Vandaag konden de kinderen de hele dag in het spookhuis. Groepjes kinderen rende en kropen  door het spookhuis, al klevend aan de begeleiders. Er werd geschreeuwd, gelachen en vooral heel veel kinderen schrokken van alle enge dingen. Een mooi gemaakt spookhuis met ook veel eigen gemaakte knutsels. Ook voor de kinderen die het wat spannender vonden werd er een ronde in het licht  gemaakt door het spookhuis, zo konden zij alle dingen zien zonder enge geluiden.

Vrijspelen
Door het spookhuis was de helft van de sportzaal gevuld, dus kon je sporten in de andere helft. Bij sport is er paaltjesvoetbal gedaan en kon je trefballen. Bij creatief werden er prachtige dingen gemaakt. Zo werden er kleurplaten en armbandjes gemaakt, ook kon je met eigen fantasie helemaal zelf iets knutselen bij vrij knutselen. Spookhuis nog niet eng genoeg? Liepen er ook nog eens enge geschminkte gezichten rond door de zalen. Bij theater was het weer tijd voor het geliefde spel Weerwolven. In de middag ook nog tijd gemaakt om stoelendans te doen en weer een swingende minidisco.

Maandag: Cluedo
Maandag begint er weer een nieuwe week voor de KinderZomerSpelen. De dag is net om, week net voorbij, maar wij hebben alweer zin in de nieuwe week! Ook in de tweede week geldt voor elke dag, neem sportkleding mee! In de zaal is het verplicht om met gymschoenen te lopen, anders op de blote voeten. Dan is het maandag ook weer tijd voor Cluedo, dus neem de vergrootglazen maar mee om uit te zoeken wie, wat en waar in het spookhuis verdwenen is………

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.
Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

Let op!
Vanaf maandag gaan wij strenger controleren op leeftijd! KinderZomerSpelen is van 6 tot en met 12 jaar, dus niet jonger en niet ouder. Dit is voor de veiligheid van de kinderen. Als wij twijfelen vragen wij om legitimatie. Denkt u zelf, misschien lijkt mijn kind jonger of ouder? Neem dan voor de zekerheid een (kopie) ID, of paspoort mee.

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 245 kinderen aanwezig waren?
  • Alle kinderen ijsjes hebben gekregen?
  • Zelfs de begeleiders bang waren in het spookhuis?