Subnavigatie

X

Vrijdag 28 juli 2023

Spookhuis

BOOOEEEE! Wat een spanning en sensatie vandaag. Het leek net Halloween bij de KinderZomerSpelen. De hele dag door was er de mogelijkheid om naar het spookhuis te gaan. In een verlaten laboratorium probeerden de kinderen zich een weg naar vrijheid te banen. Het gerucht gaat, dat de laboranten nog steeds opgesloten zitten in het laboratorium. Alle kinderen hebben de spannende rit overleefd en hebben zich stevig tegen de spoken verzet. Voor de kinderen die het heel spannend vonden, was er gelukkig ook de mogelijkheid om het spookhuis in het licht te zien. Na terug te zijn van weggeweest, was het spookhuis een daverend succes!

Vrij spelen
Naast het spookhuis was er ook de hele dag vrij spelen. Bij sport, creatief en theater werden de hele dag activiteiten verzorgd voor de kinderen die niet het spookhuis in konden. Bij sport werden er verschillende balsporten gespeeld. Er werd gebasketbald, gevoetbald en nog veel meer. Terug van weggeweest, kon er bij creatief weer armbandjes met touw worden gemaakt. De hele dag door waren er kinderen bezig met het knopen van de armbandjes. Verder was er loomen, schminken, verven en konden er creaties worden gemaakt met strijkkralen. Bij theater werd het spel Weerwolven van Wakkerdam gespeeld. De jacht op de weerwolven was weer geopend. Er werd fel gestreden en de er werden listige oplossingen verzonnen. Super knap!

Volgende week
De eerste week van KZS zit er alweer op! Wat was het, ondanks het vreemde weer, een super leuke week! Maandag gaan we weer verder met de tweede week. We hebben een aantal echte detectives nodig maandag, dus zorg ervoor dat je hersenen opgewarmd zijn. Dinsdag en donderdag zijn er weer zwem ochtenden, dus neem je zwemkleding mee. We wensen iedereen een heel fijn weekend en hopen jullie maandag weer te zien voor een nieuwe week!

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.

Wist je dat…

  • Sommige begeleiders niet in het spookhuis durfden?
  • De spoken nog niet klaar zijn met hun grimmige praktijken?
  • Er vandaag twee nieuwe begeleiders waren?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?