Subnavigatie

X

Woensdag 3 augustus 2022

’s Ochtends: KZS WIPE-OUT

De woensdagen bij de KinderZomerSpelen zijn altijd speciaal, want het is verrassing woensdag! Vandaag stond de wipe-out op het programma. Op een helft van de sporthal stond een groot wipe-out apparaat waar de kinderen op konden spelen. Probeer te blijven staan, maar let op: af en toe komt er een bewegende arm voorbij die je van je plateau probeert af te gooien. Wat een lol hadden de kinderen! Verder kon je bij sport, creatief en theater ook terecht voor diverse activiteiten. Bij sport was er ook de krokodillenvijver, werd er trefbal gespeeld en kon er met een trampoline worden gebasketbald. Bij creatief konden er loombandjes worden gemaakt. Ook kon je weer tekenen en werd er geschminkt. Bij theater werd er ’s ochtends een modeshow gehouden. Wat een fantastische modellen hadden we weer!

 

’s Middags: Vrij spelen

In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport bleven dezelfde spellen staan, alleen werd er nu ook buiten gevoetbald. Meerdere teams namen het tegen elkaar op, onder leiding van een strenge scheidsrechter. Bij creatief kon je in de middag ook kleien en werden er kaarten gemaakt. Leuk voor opa en oma, of verre familie! Bij theater werd er ’s middags het cadeau-uitpakspel gespeeld. Met handschoenen aan moet je proberen een cadeautje uit te pakken. Gooit iemand met de dobbelsteen het afgesproken nummer, dan wordt het cadeautje, en de handschoenen, aan de volgende kandidaat gegeven. Win je? Dan is het cadeautje voor jou!

 

PlayBackShow

Vandaag was de laatste kans om je in te schrijven. Wat een boel acts! Super leuk dat iedereen zo enthousiast is. Er werd vandaag al druk geoefend, want morgenmiddag zijn de audities. Op het podium bij theater kan je alvast je act laten zien en wordt er gekeken of er nog aanpassingen nodig zijn. Heel veel succes allemaal!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend VRIJ zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

Wist je dat…

  • Julia en Post het tegen elkaar hebben opgenomen in een stoelendans wedstrijd? Uiteindelijk trok Julia aan het langste eind en won zij de battle.
  • Er vandaag 113 kinderen waren?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?