Subnavigatie

X

Woensdag 9 augustus 2023

’s Ochtends: KZS Stormbanen

De laatste woensdagen bij de KinderZomerSpelen zijn altijd speciaal, want het is verrassing woensdag! Vandaag stonden er drie grote stormbanen in de gymzaal. De kinderen konden het in de stormbanen tegen elkaar opnemen. Bij creatief en theater kon je ook de hele dag terecht voor diverse activiteiten. Bij creatief konden er armbandjes met touwtjes worden gemaakt en er kon worden geknutseld. Ook kon je weer geschminkt worden. Bij theater hebben we veel geoefend voor de playbackshow. Er waren ook veel andere optreden op het podium van theater

 

’s Middags: Vrij spelen

In de middag gingen we verder met vrij spelen. Bij sport bleven dezelfde stormbanen staan. Bij creatief kon je in de middag je kleiwerkje verven en kaarten maken. Ook werd er nog vrij geknutseld en werden er kaarten gemaakt. Ook kon je XL-twister spelen. Bij theater gingen we druk verder met oefenen en werd er vier op een rij gespeeld.

 

PlayBackShow

Vandaag was de laatste kans om je in te schrijven. Wat een boel acts! Super leuk dat iedereen zo enthousiast is. Er werd vandaag al druk geoefend, want morgenmiddag zijn de audities. Op het podium bij theater kan je alvast je act laten zien en wordt er gekeken of er nog aanpassingen nodig zijn. Heel veel succes allemaal!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (donderdag) gaan we in de ochtend VRIJ zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!! Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

Wist je dat…

  • Je ons kan volgen op Instagram: kinderzomerspelendiemen
  • Er vandaag 140 kinderen waren?
  • Vandaag werd gesponsord door Knipmeijer&Blok
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?