Subnavigatie

X

Maandag 12 juli 2021

’s Ochtends: Zeskamp

Vanochtend zijn we begonnen met een groot spel: Zeskamp. Yeraz heeft voor vandaag alle spellen geregeld en ook uitgelegd. Vandaag hadden wij 4 spellen bij sport en 2 spellen bij creatief en theater in de tent. In de sportzaal hadden wij groot boter, kaas en eieren, kegelvoetbal, tennisestafette, basketbal schieten, stoelendans en hints. Alle groepjes hebben uiteraard allemaal hun best gedaan! Groepje 10 van Nathaniël en 12 van Celine zijn gelijk op de 1e plek geëindigd.

’s Middags: vrij spelen

Vanmiddag mochten alle kinderen vrij spelen. Bij sport konden ze lekker uitwaaien op de schommels, zwaaien over de krokodillenvijver, al springend basketballen en met spannende potjes voetbal werd er geschoten in de doelen. Bij creatief werd er weer volop geknutseld! Zo werd er gekleid, de beroemde armbandjes gemaakt, kleurplaten en werd er al geverfd voor het spookhuis van vrijdag. Een heleboel kinderen kwamen met hele mooie geschminkte gezichten bij creatief vandaan. Bij theater hebben we vandaag allemaal spelletjes gedaan, waaronder bijvoorbeeld namenbingo, twister en wie ben ik. Allemaal spelletjes om elkaar een beetje te leren kennen zo op de eerste dag. Plus hebben we daar de dag afgesloten met een minidisco!

 

Morgen: zwemmen

Morgen (dinsdag) gaan we in de ochtend zwemmen. Vergeet niet je zwemkleding plus handdoek mee te nemen!!
Voor de kinderen zonder zwemdiploma organiseren we spellen in het ondiepe bad.

Voor meer informatie over het zwemmen: kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

 

Belangrijk!

Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Wel hebben we woensdag iets speciaals en extra’s gepland staan!

Wist je dat…

  • Er weer nieuwe begeleiders zijn dit jaar?
  • Yeraz voor het eerst een groot spel heeft georganiseerd?
  • Wij allemaal weer super veel zin hebben in alle komende weken!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)

 

 

Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.