Subnavigatie

X

Donderdag 27 juli 2023

‘s Ochtends: zwemmen

JAAAAAA! Het was tijd voor vrij zwemmen. Eindelijk geen spelletjes, groepjes en strijd, maar gezellig met z’n allen zwemmen. Met een mooie duik, plonsden de kinderen in het water en werden er verschillende spelletjes verzonnen. Er waren matten, ballen en ringen, waar de kinderen zich mee konden vermaken. Ook was er een grote band in het water. Bij het ondiepe werd er muziek gedraaid, zodat we er met z’n allen een feestje van konden maken. Het was een goede afsluiter van het zwemmen!

‘s Middags: vrij spelen
Vrij spelen had er weer een populaire activiteit bij! Het zwevend hemelbed maakte namelijk zijn terugkeer bij de KinderZomerSpelen vandaag! Daarnaast had sport het vertrouwde basketballen, de krokodillenvijver en werd er gevoetbald. Bij creatief werd er lekker buiten geknutseld. Er werd geschminkt, er werden armbandjes met touw gemaakt en er kon worden geverfd. Bij theater werden de audities voor de PlayBackShow gehouden. Wat een acts hebben we voorbij zien komen. Naast de audities werd er ook hard geoefend door verschillende acts. Uiteindelijk hebben alle acts die auditie deden, de show gehaald! Super goed gedaan allemaal!

Morgen: PlayBackShow!
Morgen is de PlayBackShow!! Deze staat in de halve zaal opgebouwd, iedereen gaat bij het middagprogramma kijken. Er zijn een heleboel acts, van kinderen én begeleiders! Het belooft een show te worden, die je nooit meer vergeet! Er komen 3 juryleden, die de kinderen gaan beoordelen op verschillende playback-punten. Aan het eind van de show hebben we een nieuwe winnaar!

Wist je dat…

  • Er veel mooie acts zijn morgen?
  • Dit jaar thema ‘diep in de zee’ is tijdens de PlayBackShow?
  • Ook de begeleiders druk aan het oefenen zijn hun acts!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) vandaag voor het laatst kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?