Subnavigatie

X

Dinsdag 7 juli 2020

’s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Alle kinderen hebben vanochtend een lekkere plons in het koele water genomen, heeerrlijk!! Tien groepjes gingen ieder vijf spelletjes langs, om deze natuurlijk op hun best te doen. Zo hadden wij vandaag: sla de bal, lange mat, spring door de band, mat estafette en schat zoeken. Iedereen heeft zijn best gedaan, maar het groepje van Youssef heeft toch echt gewonnen. Nathaniel en Youssef hebben nog 3 spellen moeten doen voor bekend werd wie dan eerste werd, maar helaas kon Nathaniel bij het laatste spel de bal niet raken en Youssef wel! Donderdag weer een kans ?

 

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Vandaag hing het hemelbed bij sport, even lekker uitwaaien. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Ook werd er later buiten het panacord geopend. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden, zo zijn ze ook begonnen voor het spookhuis van vrijdag! Verder de bekende armbandjes met viltjes en weer boel mooie geschminkte gezichten. Bij theater werd weer het podium opgebouwd. Hier hadden we aan het einde van de dag namelijk open podium! Ale kinderen die iets op het podium wilde laten zien konden zich hier voor opgeven en aan het einde van de middag stralen op de main stage als een echte ster. Oefenen voor de grote shows in week 2 en 3.

 

Morgen: KZS VERRASSING

Helaas… We hebben dit jaar geen uitje op de eerste woensdag. MAARR… Wel een verrassing! Bij zowel creatief, sport en theater zijn er speciale dingen die opgezet worden. Bij theater gaan we bijvoorbeeld pakjes uitpakken, als je wint mag je ze ook nog houden! Bij sport wordt een deel van de zaal omgebouwd tot het spel apenkooien. Bij creatief hebben wij speciale buitenspelletjes klaar staan, denk bijvoorbeeld aan bellenblaas en stoepkrijt! Er zijn dus genoeg speciale dingen te doen morgen!!

 

Belangrijk!

Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.
Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

Wist je dat…

  • Het alle begeleiders is gelukt om de pop op te duiken!
  • Er twee begeleiders vanochtend al om 7 uur gingen zwemmen
  • Er een begeleider bijna jarig is!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)