Subnavigatie

X

Dinsdag 25 juli 2023

 

’s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Vandaag hadden we weer 5 leuke spellen klaar staan, waar we met 10 groepjes in vijf rondes alles zijn langs gegaan! Zo hadden we hit the ball,  rennen over de lange mat, springen op de duikplank, mattenestafette en werd er ook schat gedoken. Alle groepjes hadden plezier, maar één groepje is er uiteindelijk met de winst vandoor gegaan. Dat was groepje 8, alweer het groepje van Dominique, gefeliciteerd! Ook in het ondiepe bad is er weer lekker gezwommen, er werden balspelletjes gespeeld en de kinderen konden ook van de glijbaan!

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Bij sport werd ertrefbal gespeeld. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Verder werd er ook nog voetbal gespeeld! Bij creatief kon er weer lekker vrij geknutseld worden. Ook konden de kinderen een kunstwerkje kleien en tekenen. Verder konden de kinderen zich weer laten schminken. Bij theater hadden een open podium waar de kinderen hun beste dans moves en/of trucjes konden laten zien. Er waren leuke acts van de kinderen en er was een enthousiast publiek.

 

Uitstapjes

Morgen gaan we naar Linneaushof! We verzamelen om 9:45 uur voor het zwembad. Hier kan je je groepje en begeleider kiezen. We streven ernaar om 16:15 uur terug te zijn bij het zwembad. Neem genoeg eten en drinken mee. Er is ook een mogelijkheid om daar eten en drinken te kopen. We gaan er een leuke dag van maken!

(Als je geen kaartje hebt voor Linneaushof is er morgen geen KZS voor jou).

Wist je dat…

 

  • Er vandaag 147 kinderen waren?
  • Siran heel goed kan dansen?
  • We morgen naar Linneaushof gaan?
  • Je kan stemmen op je favoriete begeleider op: kinderzomerspelen.nl?