Subnavigatie

X

Dinsdag 19 juli 2022

Morgen: KZS Verrassing

Morgen zal er een grote verrassing zijn tijdens KZS. Wil je weten wat dit is? Dan moet je zeker langskomen!

 

’s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Vandaag hadden we weer 5 leuke spellen klaar staan, waar we met 10 groepjes in vijf rondes alles zijn langs gegaan! Zo hadden we hit the ball,  rennen over de lange mat, springen over de straal, mattenestafette en werd er ook schat gedoken. Alle groepjes hadden plezier, maar één groepje is er uiteindelijk met de winst vandoor gegaan. Namelijk groepje 10, het groepje van Heleni, super gedaan! Ook in het ondiepe bad is er weer lekker gezwommen, er werden balspelletjes gespeeld en de kinderen konden ook van de glijbaan!

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Vanwege de hitte hebben we een aantal wateractiviteiten klaargezet, zodat iedereen lekker kon afkoelen. Bij sport werd er trefbal gespeeld. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Veder werd er ook nog voetbal gespeeld! Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden. Er werden armbandjes gemaakt en er werd een beroep gedaan op de fantasie van de kinderen. Ze hebben de mooiste kunstwerken gemaakt. Bij theater hebben we in de schaduw Weerwolven van Wakkerdam gespeeld. De kinderen speelden enthousiast mee en speelden het spel heel slim.

Belangrijk!
Ook morgen zal het nog erg warm zijn, dus neem voldoende water mee! Liever te veel dan te weinig! We hebben waterpunten, dus kunnen ook hun flesjes daar weer vullen.

 

Uitstapjes
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Wel hebben we woensdag iets speciaals en extra’s gepland staan!

 

Wist je dat…

  • Er vandaag 119 kinderen waren?
  • Er veel waterspelletjes waren?/
  • Dat de begeleiders ook Weerwolven hebben gespeeld
  • De begeleiders gisteren een watergevecht hebben gehouden?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?