Subnavigatie

X

Vrijdag 4 augustus 2023

’s Ochtends: vrij spelen
Dat was het dan, het is voorbij, de KinderZomerSpelen 2022 zitten er weer op! Maar we hebben wel een super dag gehad! We begonnen de ochtend al goed, met vrij spelen en alle deelnemers van de PlayBackShow nog even lekker oefenen voor alle puntjes op de i. Bij sport hadden we vanochtend het zwevende hemelbed, dunken vanaf de trampoline en zwieren en zwaaien over de krokodillenvrijfer. Bij creatief kon je geschminkt worden, armbandjes van loom elastiekjes, er werden weer prachtige kleurplaten gemaakt en met volledige fantasie werd er ook nog vrij geknutseld. Bij theater hadden we op verzoek weer het spannende spel Weerwolven van Wakkerdam!
’s Middags: PlayBackShow
De laatste middag was waanzinnig! 27 acts van kinderen én begeleiders! Wij hadden echte presentatoren: Roberto en Abel! Met een vakkundige jury, die speciaal voor de PlayBackShow is uitgekozen. Dit jaar hadden wij een de oud-coördinator theater: Laurens, een oud-begeleider creatief: Cassandra en de organisator van de Diemenfestijn: René. De winnende act heeft een prachtige, zeer verdiende, bokaal overhandigd gekregen. Tussen alle acts was er ook een mogelijkheid om lekker te dansen met zijn alle bij de kinderdisco. Plus werd de leukste begeleider van 2022 bekend gemaakt. Heleni  heeft dit jaar de meeste stemmen, met 144 stemmen!
En nu?
Nu zit het er op ☹ Helaas, we moeten nu een jaar wachten tot we weer beginnen. Dat lijkt heel lang, maar dat valt best wel mee! Sanaa, Luna, Roberto, Celine, Mitchell, Gabriëlla, Tim, Robin, Shafiyat, Joshua, Ritchie, Abel, Junior, Heleni, Eline, Susan, Nahrin, Dylan, Cassandra, Yeraz, Liza, Lara, Danny, Dominique, Alana, Siran, Johan, Dennis, Serena, Post, Emma, Tommy en Julia bedanken jullie voor weer een prachtig jaar vol hoogtepunten en we kijken uit naar volgend jaar! Tot dan!
Wist je dat…

  • We dit jaar weer een super KinderZomerSpelen hebben gehad?
  • Heleni een hele fanclub heeft?
  • Dat er 10 acts meer waren dan vorig jaar?
  • De begeleiders vanavond gaan barbecueën als afsluiting?