Subnavigatie

X

Dinsdag 2 augustus 2022

’s Ochtends: zwemmen

YES! Het is weer dinsdag, dus dat betekent dat we weer gaan zwemmen. Met 10 groepjes maken we het zwembad weer onveilig. In het zwembad lagen weer 5 verschillende spelletjes klaar, waarbij de teams het tegen elkaar opnemen. In een felle en spetterende strijd proberen alle teams uiteindelijk met de zege het zwembad uit te komen. De spelletjes van vandaag waren: de lange mat, houd de stok droog, estafette, sla de bal en ringen opduiken. De teams waren ontzettend fanatiek, maar uiteindelijk was er 1 groepje die er met de winst vandoor is gegaan, namelijk het groepje van Roberto! Gefeliciteerd allemaal!

Ook bij het ondiepe bad was er weer volop ruimte om lekker te zwemmen in het water. Er waren balspelletjes en de glijbaan was een lange tijd geopend. Wat een plezier!

 

’s Middags: vrij spelen

Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Bij sport was er weer ruimte om te basketballen. Ook konden de kinderen zwaaien aan de touwen in de krokodillenvijver. Verder werd er getref- en gevoetbald. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden, werden er armen en gezichten vol geschminkt, werden er loombandjes gemaakt en werd er getekend. Bij theater werd het podium opgebouwd. Hier hadden we aan het einde van de dag namelijk open podium! Ale kinderen die iets op het podium wilden laten zien konden zich hier voor opgeven en aan het einde van de middag stralen op de main stage als een echte ster. Terwijl ze hierop wachten konden ze oefenen voor het open podium, maar ook de PlayBackShow van vrijdag. Er waren vandaag twee hulpjuffen, Anouk en Sanne, die ontzettend hard hebben geoefend met de kinderen. Er zijn al veel inschrijvingen voor de PlayBackShow! Wil je je nog aanmelden? Dan is het morgen de laatste dag om dat te doen! Donderdag zijn er audities voor de PlayBackShow, dus zorg ervoor dat je goed oefent!

 

Morgen: KZS WIPE-OUT

Morgen hebben we een verrassing! In de sporthal wordt morgenochtend een wipe-out baan opgezet in de sporthal. De hele dag kunnen de kinderen zich vermaken met de wipe-out baan. Verder zullen er bij sport, creatief en theater ook andere spelletjes en activiteiten zijn. Oftewel een hele dag aan plezier!

 

Wist je dat…

  • Er werd gegoocheld tijdens het open podium?
  • Er weer een tekenwedstrijd is bij creatief?
  • Er al 25 acts zijn voor de PlayBackShow
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?