Subnavigatie

X

Vrijdag 17 juli 2020

’s Ochtends: KZS Vrijspelen
Vandaag was het een drukke maar leuke dag! De ochtend zat vol met veel leuke activiteiten waaruit de kinderen konden kiezen. Hier konden ze in de sporthal leuke spellen spelen zoals pionnenvoetbal en trefbal. Zoals we vaker hebben bij creatief konden ze hier nog gescminkt worden voor de show die er was in de middag. Ook konden ze bij creatief ook armbandjes maken voor elkaar, zichzelf of soms zelfs de begeleiders. Creatief is zo uitgebreid dat ze niet alleen dat konden maar ook nog kleurplaten konden tekenen voor thuis of voor de kleurplaten wedstrijd. Theater heeft vaak verschillende spellen met een aspect van theater erin en dat werd in het spel van vandaag ook toegepast namelijk het spel Weerwolven die er werd gedaan in grote groepen. Niet alleen dit spel werd gedaan de theater begeleiders hielpen de kinderen hun acts oefenen de hele ochtend voor de show in de middag.

’s Middags: KZS Megashow
Elke tweede vrijdag hebben wij een Megashow op de KZS, daarom ook deze vrijdag. Dus we hadden geen normaal programma, het was erg speciaal met veel betrokken kinderen. Deze kinderen hebben de hele week gewerkt aan hun act met de begeleiders van theater om het te perfectioneren voor de MegaShow. Dit is erg goed gelukt aangezien de MegaShow erg geslaagd was met wel 18 acts exclusief de begeleiders die allemaal ook een act deden en ook nog eens een spelen waar de jongens begeleiders tegen de meisjes begeleiders hebben gespeeld. Dit is geëindigd in de stand ….. voor de ………… Niet alleen hebben de begeleiders tegen elkaar gestreden maar ook hebben de jongens begeleiders tegen kinderen gevoetbald. Niet zomaar kinderen maar het winnende team van het voetbal toernooi die we gister middag hebben afgerond. Hierbij kwamen de begeleiders uit als de winnaars

Volgende week
Volgende week staat er weer een heel mooi programma klaar voor de kinderen die er weer zijn. We wensen jullie een heel fijn weekend en hopen jullie snel terug te zien!! Voor meer informatie over het zwemmen: www.kinderzomerspelen.nl/hoe-gaat-het-zwemmen

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes. Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis. Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

Wist je dat…

  • Twee begeleiders van sport ook even andere hebben geschminkt?
  • Je via de website (www.KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?
  • Je kunt je nu ook aanmelden voor het dagkrantje, zo ontvang je deze elke dag in je mail! (www.kinderzomerspelen.nl/dagkrantje)