Subnavigatie

X

Donderdag 3 augustus 2023

 

‘s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Net zoals dinsdag hadden weer meerdere groepjes die met elkaar de strijd aangingen. Er dreven weer verschillende spelletjes in het water, waar de kinderen zich goed vermaakt mee hebben. Er waren de volgende spelletjes: de bal slaan, springen op de duikplank, 1 tegen 1 estafette en waterpolo. Het groepje van Susan en Williams waren allebei eerste geëindigd. Natuurlijk moesten zij het tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk heeft Williams hoger dan Susan gesprongen op de duikplank en heeft zijn groepje gewonnen.  Bij het ondiepe bad werden er balspelletjes gespeeld, ook hebben we met plankjes gezwommen. Aan het eind van de ochtend ging de glijbaan open en hebben de kinderen zich daar ook goed vermaakt.

‘s Middags: vrij spelen
In de middag was er weer vrij spelen. Het leuke aan het vrij spelen is dat je de hele dag door kan kiezen waar je heen wil. Heb je zin om te voetballen én te dansen, dat kan! Bij sport werd er deze ochtend gezwaaid aan de touwen bij de krokodillenvijver. Verder werd er voetbal, basketbal en trefbal gespeeld. Creatief had vandaag geen schminken, maar je kon wel je nagels lakken. Verder kon je maskers maken, verven en vrij knutselen. Theater hield audities voor de Megashow van morgen. Wat een geweldige acts zijn het al. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en een plekje weten te bemachtigen in de show van morgen! Dat belooft een top show te worden!

Morgen: Megashow 
Morgen is de Megashow!! We hebben een fantastische set-list met geweldige acts. Het wordt een show om nooit te vergeten. Zelfs een aantal begeleiders zullen op het podium hun talent laten zien. Mis het niet!!!

Wist je dat…

  • Het thema voor de Megashow dit jaar Circus is?
  • De begeleiders ook druk hebben geoefend voor de megashow?
  • Kinder Zomer Spelen nu ook een Instagram account heeft: @kinderzomerspelendiemen?
  • Je kan stemmen op je favoriete begeleider op: kinderzomerspelen.nl?