Subnavigatie

X

Donderdag 16 juli 2020

‘s Ochtends: zwemmen
Het was weer tijd voor zwemmen! Met een heleboel kinderen hebben we er weer een spetterende ochtend van gemaakt. Tien groepjes gingen ieder vijf spelletjes langs, in de hoop deze allemaal te winnen. Zo hadden wij vandaag, 5x vangen en scoren, spring in de band, matten race, lange mat + vasthouden en schat zoeken. Ook was er nog tijd over voor vrij zwemmen! De kinderen hebben na alle spelletjes, nog even lekker met elkaar allemaal gezwommen.

‘s Middags: vrij spelen
Bij het vrij spelen kon er weer volop gekozen worden tussen sport, creatief en theater. Vandaag hingen er weer schommels bij sport, even lekker zelf zwieren en zwaaien. Ook was er weer een krokodillenvijver, plus basketbal met trampoline. Bij creatief kon er weer lekker geknutseld worden, zo zijn ze ook verder gegaan met knutselen voor de megashow met het thema Jungle. Verder nog de bekende armbandjes met viltjes en weer boel mooie geschminkte gezichten. Bij theater zijn we druk in de weer met de megashow, op drie plekken kon er geoefend worden. Morgenochtend zijn de laatste generale repetities, dan kan de show echt beginnen!

Morgen: Megashow!
Morgen is de megashow!! Deze staat in de halve zaal opgebouwd, iedereen gaat bij het middagprogramma kijken. Er zijn een heleboel acts, van kinderen én begeleiders! Ook is er de ultieme strijd tussen de begeleiders, jongens tegen de meisjes! Wij zijn nu al erg zenuwachtig, wie gaat er winnen?

Belangrijk!
Er zijn dit jaar geen uitstapjes.
Heb je klachten zoals hoesten, koorts, last van keel? Blijf dan thuis.
Het is de bedoeling dat je van te voren online aanmeldt, de gratis tickets besteld, maar als je toch niet kan horen we dit graag! Dit kan via info@kinderzomerspelen.nl en onze Facebook: KinderZomerSpelen Diemen.

Let op!
Vanaf morgen gaan wij strenger controleren op leeftijd! KinderzomerSpelen is van 6 tot en met 12 jaar, dus niet jonger en niet ouder. Dit is voor de veiligheid van de kinderen. Als wij twijfelen vragen wij om legitimatie. Denkt u zelf, misschien lijkt mijn kind jonger of ouder? Neem dan voor de zekerheid een (kopie van) ID, of paspoort mee.

Wist je dat…

  • Het een druk programma wordt bij de megashow!
  • Ook de begeleiders druk aan het oefenen zijn hun acts!
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?