Subnavigatie

X

Donderdag 28 juli 2022

‘s Ochtends: zwemmen

Het was weer tijd voor zwemmen! Net zoals dinsdag hadden weer meerdere groepjes die met elkaar de strijd aangingen. Er dreven weer verschillende spelletjes in het water, waar de kinderen zich goed vermaakt mee hebben. Er waren de volgende spelletjes: de bal slaan, houd de stok droog, 1 tegen 1, ringen opduiken en de lange mat.  Uiteindelijk heeft het groepje van Dominique gewonnen, wat een prestatie! Bij het ondiepe bad werden er balspelletjes gespeeld, ook hebben we met plankjes gezwommen. Aan het eind van de ochtend ging de glijbaan open en hebben de kinderen zich daar ook goed vermaakt.

‘s Middags: vrij spelen
In de middag was er weer vrij spelen. Het leuke aan het vrij spelen is dat je de hele dag door kan kiezen waar je heen wil. Heb je zin om te voetballen én te dansen, dat kan! Bij sport werd er deze ochtend gezwaaid aan de touwen bij de krokodillenvijver. Verder werd er voetbal, basketbal en trefbal gespeeld. Creatief had vandaag weer een lange rij bij het schminken. Verder werden er armbanden met kralen gemaakt en mochten de kinderen hun fantasie loslaten tijdens het vrij knutselen. Theater hield audities voor de Megashow van morgen. Wat een geweldige acts zijn het al. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en een plekje weten te bemachtigen in de show van morgen! Dat belooft een top show te worden!

Morgen: Megashow
Morgen is de Megashow!! We hebben een fantastische set-list met geweldige acts. Het wordt een show om nooit te vergeten. Zelfs een aantal begeleiders zullen op het podium hun talent laten zien. Mis het niet!!!

Wist je dat…

  • Het thema voor de Megashow dit jaar Hawaii is?
  • Er al een aantal coole tiktoks zijn gepost op het KZS TikTok account?
  • Je via de website (KinderZomerSpelen.nl/stemmen) weer kunt stemmen op je twee favoriete begeleiders?